Tots i totes som Ciutat Gegantera !

| 0

El passat dimecres 7 de març es va celebrar a l’Àrea de Serveis a la Persona un Plenari d’Entitats extraordinari en motiu del projecte de Ciutat Gegantera 2007. La idea fonamental era poder transmetre a les entitats del municipi la necessitat de participar del projecte que la Colla Gegantera de Sant Joan Despí està tirant endavant amb tantes ganes. És important que cada entitat per més gran o petita que sigui pugui motivar als seus membres per tal de formar part del grup de voluntaris i voluntàries que ja existeix actualment. En aquest Plenari es va repartir un seguit de documentació que podeu descarregar a l’apartat de docuements d’aquest mateix portal. Gràcies i recordeu que teniu fins al 30 de márç per apuntar els grups de voluntaris i voluntàries de la vostra entitat.