Voleu participar com a comparsa al Carnaval?

| 0


Ja tenim en portes el Carnaval!. El nostre Rei Carnestoltes JOAN DESPÍTOLTES ens visitarà aviat, per omplir de gresca els carrers de la  ciutat. Aneu pensant en la vostra disfressa ja que aj s’obert el període per fer les inscripcions. Aneu amb cura que ja esteu avisats! I Aquí teniu les dates del programa per a que us aneu preparant.

Cal presentar la fitxa (annex 3) amb totes les dades omplertes i documentació adjunta que es demana, signada i amb el segell de la vostra entitat, a l’Àrea de Serveis a la Persona, avinguda Barcelona núm. 41, Sant Joan Despí, abans del 31 de desembre 2014

PROGRAMACIÓ CARNAVAL 2015

  • DIJOUS 12 DE FEBRER: Arribada del Rei Carnestoltes
  • DISSABTE 14 DE FEBRER: Rua de Carnaval
  • DIMECRES 18 DE FEBRER: Judici del Rei Carnestoltes
Per participar com a comparsa a la rua del dissabte 14 de febrer consulteu la següent documentació:
– ANNEX 4: Sol·licitud i projecte de justificació de subvenció
La formalització de la inscripció  per part de l’entitat i/o col·lectiu participant, suposa el seu compromís per al compliment de les condicions recollides en els documents adjunts de bases de subvencions i bones pràctiques per al Carnaval.

Horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 9 h a 14.30 h; tardes (dilluns i dimecres) de 17 h a 19 h.

Més informació: 93 477 00 51

Departament de Cultura i Participació Ciutadana