Convenis 2015: descarrega documentació

| 0

Ja podeu descarregar les sol·licituds i els projectes dels diferents àmbits.

Recordeu que les entitats que concorrin a la convocatòria hauran de presentar la sol·licitud amb la documentació requerida al Registre General de l’Ajuntament de Sant Joan Despí (Camí del Mig, 9, de dilluns a divendres de 8.30 a 14 h i dimecres de 16.30 a 19 h) dins dels terminis establerts.

També podeu consultar les BASES DE L’AJUNTAMENT DE SANT JOAN DESPÍ PER A LA SOL·LICITUD I OTORGAMENT DE SUBVENCIONS 2015 aprovades per Junta de Govern de 24/11/2014.

NOTA: En el cas que la vostra entitat tingui un nou compte bancari, heu d’entregar, com a annex, una sol·licitud de transferència bancària per a pagaments de l’ajuntament a creditors particular. Us la podeu descarregar aquí.

ÀMBIT PARTICIPACIÓ CIUTADANA

ESPORTS

EDUCACIÓ I FAMÍLIA

ACCIÓ SOCIAL I POLÍTIQUES D’IGUALTAT

MEDI AMBIENT

JOVENTUT

SOLIDARITAT I COOPERACIÓ

GENT GRAN

SANITAT

Convenis anualsAnnex 9 | Sol·licitud i projecte