Voleu participar del programa de primavera?

| 0

Des del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Sant Joan Despí i per tal d’organitzar les activitats del programa de SANT JORDI aquest 2015, i poder recollir totes les activitats i les necessitats tècniques que sorgeixen de la seva organització, us fem arribar tres fitxes que s’hauran d’omplir i entregar.

Enguany també s’han fet unes bases reguladores per a la instal·lació de parades amb motiu de la diada de Sant Jordi per a la venda de roses i llibres a la via pública que podeu consultar i descarregar aquí.

ORGANITZACIÓ D’ACTIVITATS AL PROGRAMA DE PRIMAVERA

Ens les podeu fer arribar al DEPARTAMENT DE CULTURA o al departament en què esteu adscrites.

INSTAL·LACIÓ DE PARADES AMB MOTIU DE LA DIADA DE SANT JORDI PER A LA VENDA DE ROSES I LLIBRES

Recordeu que per poder instal·lar una parada per a la venda de llibres i/o roses a la diada de Sant Jordi, s’haurà de registrar al registre general de l’Ajuntament aquesta instància i fitxa abans del divendres 13 de març.

La persona de contacte per a qualsevol consulta és:

Mercè Portabella Tel. 93 477 00 51. Ext. 1197 o bé al correu electrònic: mportabellaa@sjdespi.net