Ja us podeu inscriure a la Diada d’Entitats!

| 0

Els dies 3 i 4 d’octubre de 2015 es celebrarà la XII edició de la DIADA D’ENTITATS A SANT JOAN DESPÍ que té la voluntat de consolidar una festa de ciutat com a mostra per donar a conèixer el món de les entitats locals i com a festa activa, dinàmica i oberta a la participació de tothom.

Recordeu que teniu fins al 29 de maig per a poder fer la inscripció.

COM S’HI POT PARTICIPAR:
És una convocatòria oberta a totes les entitats que treballen la participació, dinamització i sensibilització dins dels diferents àmbits del món associatiu de la ciutat de Sant Joan Despí, interessades a formar part de les diferents activitats del programa de la Diada d’Entitats.

Ja podeu descarregar-bos les bases i el model d’inscripció per la Diada d’Entitats 2015.