Vols ser voluntari als Tres Tombs?

| 0

Sant Joan Despí es prepara per a acollir la XXIII edició de la Trobada Nacional dels Tres Tombs, el proper mes de maig. A banda de la cercavila del dia 10 de maig, durant tota la setmana es duran a terme gran quantitat d’activitats, que anirem concretant properament.

Per fer-les possibles, l’organització, la Colla de Geganters de Sant Joan Despí, amb la col·laboració de l’Ajuntament, necessiten de la col.laboració de la ciutadania.

Si n’esteu interessats o interessades en col·laborar com a persones voluntàries en l’organització de les activitats de la Trobada Nacional dels Tres Tombs de Sant Joan Despí, només cal que OMPLIU EL FORMULARI i després l’ENVIEU a rosaps@sjdespi.net

Important!! per poder omplir el formulari s’han de descarregar o guardar primer al vostre ordinador, si ho feu directament no es podran guardar els canvis.

També el descarregar i IMPRIMIR i LLIURAR a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament (camí del Mig, 9) i a la recepció de l’ÀREA de Serveis a la Persona (av. de Barcelona, 41).

Des de l’organització us animem a participar activament als Tres Tombs 2015, una cita que convertirà la nostra ciutat en capital de la cultura tradicional catalana.

Més informació aquí.