Derrota del Cadet masculí A a la pista del Sant Martí Voramar 31 a 21

posted in: Teatre | 0

Entrada compartida per Club Handbol Sant Joan Despí

Derrota davant el Sant Martin Voromar 31-21.

L’inici del partit ha estat molt igualat.El sant Joan molt actiu en defensa però sense encert en ataque. En els últims minuts 10 minuts les pèrdues de pilota i la baixa intensitat en defensa, han fet  que s’acabés la primera part 14-9.
A la segona part el Sant Marti Voromar ha sortit molt agressiu en defensa, fent que es quedessin sense idees en atac i es fessin males seleccions de tir. Al minut 15 el Voramar s’ha anat en el marcador 24-14 i encara que s’ha lluitat fins al final, no s’ha pogut rebaixar aquesta diferència, perdent per un 31-21.
S’ha de seguir treballant, per poder atacar aquests equips que fan una defensa tan agressiva i millorar la nostra  intensitat en defensa.