Derrota del Sènior femení B a la pista del CE Tortosa 30 a 27

posted in: Teatre | 0

Entrada compartida per Club Handbol Sant Joan Despí

No ha pogut ser. Del desplaçament a les Terres de l’Ebre tornem amb fred al cos i el trencament de la ratxa de set victòries consecutives. En una jornada on han guanyat tots els equips de casa del nostre grup, som els que marxem amb una diferència més petita de gols però això no ens serveix de consol perquè la derrota era contra un rival directe i ens situa en quarta posició.

Tot i que el partit no s’ha assemblat gens al que vam jugar a la primera volta a casa, el Sant Joan ha anat per sota en el marcador pràcticament tot el partit. Els primers 13 minuts han estat molt igualats, malgrat una defensa dura del contrari i una baixa efectivitat per part nostra. Algunes pèrdues de pilota en atac i un alt encert del Tortosa els ha permès allunyar-se 4 per davant, que han arribat a ser 5 els tres darrers minuts. Després d’un temps mort demanat pel nostre entrenador als darrers segons, una bona jugada ha permès retallar un gol la diferència i anar al descans amb un 16 a 12 al marcador.

Però les nostres noies volien més i al minut 15 de la segona part, gràcies a una millora en l’encert de cara a porteria i una defensa que interceptava tot el que podia, ens hem arribat a situar a un sol gol de diferència. No ha estat gràcies a les exclusions (quatre per cada equip en aquesta segona part, pràcticament simultànies) sinó a errades i encerts molt puntuals, que el Tortosa ha pogut tornar a escapar-se a quatre gols que, de nou, hem deixat a tres en una bona jugada final. El nostre parcial de 14 a 15 a la segona part no ens ha permès tornar amb la victòria però sí amb un millor gust de boca.

Tenim una defensa honesta però que de vegades té problemes per situar-se i coordinar-se. Tenim un bon atac però ens falta obrir els ulls per veure altres oportunitats de joc. En ocasions clares de gol, gairebé guanyem tots els partits. Però hem de tenir sempre present que totes les jugadores són importants perquè són els partits en els que més funcionem com a equip els que ens duen al triomf.

La setmana vinent, un altre partit clau a casa contra el Sant Cugat, segon classificat que ens va guanyar de només un gol. Us hi esperem dissabte, a les 20.00h.

El percentatge d’encert global ha estat del 66% i les nostres porteres han realitzat 10 aturades de mèrit.

Les golejadores del Sant Joan han estat:

 Yaiza Ferre, 5 gols

Carla Jiménez, 5 gols (1 de 7m)

Celia Villen, 3 gols (1 de 7m)

Alba Martínez, 3 gols

Miren Ugarte, 2 gols

Marta Blasco, 2 gols

Júlia Subirana, 2 gols

Mireia Bonavia, 2 gols

Gisela Boada, 1 gol

Laura Aguilar, 1 gol

Júlia Travesset, 1 gol