Gran victòria del Sènior Femení B

posted in: Teatre | 0

Entrada compartida per Club Handbol Sant Joan Despí

Era important guanyar i fer-ho per més d’un gol i les nostres noies han aconseguit tots dos objectius. En l’únic partit del grup que ha guanyat l’equip de casa, el Sant Joan ha pogut treure’s el mal gust de boca del partit de la primera volta i retrobar la victòria contra un dels rivals directes a la part alta de la classificació.

Tot i haver encetat el marcador al minut 1, no hem començat amb bon peu. El segon gol no ha arribat fins al minut 13 i l’equip rival ja s’havia distanciat de tres gols, una distància petita gràcies a un bon treball de defensa que no anava acompanyat de l’encert en atac. Però la il·lusió del Sant Cugat només ha durat fins aquí perquè en quatre minuts el Sant Joan ha donat la volta a la dinàmica del partit i ha aconseguit empatar-lo. D’aquí al descans, treball de formigues per arrencar encara dos gols més de distància fins al resultat de 10 a 8.

Hem començat a segona part ampliant en un parell de gols la diferència, però el Sant Cugat no estava disposat a marxar sense lluitar i ha resistit l’embastida amb uns minuts molt igualats en els que s’ha situat a un sol gol. Ha estat un miratge perquè, al minut 20, el Sant Joan tornava a estar cinc gols per damunt i el contrari ja no ha pogut fer res més que esgarrapar un gol per arribar al 25 a 21 final.

Gran feina robant pilotes en defensa i sortint al contraatac, no tant en els passis llargs. Molt bones jugades d’equip i una millora de ritme en el moviment de pilota, però encara molta feina en la resolució de les jugades. Sortim contentes d’aquest partit, terceres en la classificació (a un punt de les segones i tres de les primeres) i amb la força necessària per a un desplaçament sempre complicat a Lleida el proper cap de setmana.

El percentatge d’encert global ha estat del 55% i les nostres porteres han realitzat 8 aturades de mèrit.

Les golejadores del Sant Joan han estat:
Miren Ugarte, 6 gols
Carla Jiménez, 5 gols (2 de 7m)
Celia Villen, 4 gols
Nagore Zelaia, 4 gols (2 de 7m)
Carolina Gallofré, 1 gol
Marta Blasco, 1 gol
Laura Aguilar, 1 gol
Alba Martínez, 1 gol
Júlia Travesset, 1 gol